Det Kære Hospitalsvæsen

Jeg har været indlagt 10 dage på Hillerød fra 6. oktober pga ryggen

En ren parodi på hvordan procedurer, regler er fremherskende og at almindelig omtanke, sund fornuft samt god kommunikation SLET IKKE bruges. Først 8 dage inde i forløbet tog Hospitalet mine egne kommentarer og historik seriøst.

En lang lidelseshistorie som jeg ikke skal gå i detajler med her, men status er at jeg blev  henvist til Glostrup og besked om at der nok ikke ville ske noget før om fire uger. I mellemtiden er jeg udskrevet og kan lægge mig hjemme med en håndfuld piller.
Nærmere optælling siger 32 stk piller i en blanding af morfin, garbatin og andre gode stoffer. Er HELT sikker på at jeg dumper samtlige doping prøver

Låne en seng der er egnet til at opbevare mig i de fire uger ???  Kan end ikke vende mig uden store smerter  Ikke engang det kan blive arrangeret. For hvem skal betale og så længe det ikke er afklaret, så kan patienten klare sig selv. 

Lidt anvisninger på fysioterapi øvelser jeg kan lave i en seng mens jeg venter. ???? Nej – det får du fra Glostrup.
Jamen der er jo  ventetid ?????

Procedure og regler før alt andet
Lyder jeg lidt sur eller lidt trist ??? Så har du helt ret i det. ?

PS da Falck hentede mig havde de ikke fået at vide at jeg ikke selv kunne gå op ad trapper, så jeg måtte ligge i ambulancen i 25 min mens vi ventede på en anden bil der komme med trappeudstyr

De efterfølgende indlæg er så min måde at besvare venner og kollegaers spørgsmål til hvordan det gik mig efter udskrivning.
Jeg har forsøgt at skrive dem fra den humoristiske side, for det andet blev for surt.

Senere vil jeg skrive en mere dækkende beskrivelse af min oplevelser i forbindelse med mine rygproblemer. Dels hospitalet og dels den helt og aldeles fraværende kommunale bidrag med genoptræning

spondylolistese, tanker og lidt af hvert