Fitnesspersonligheder

Måske du kan huske at jeg tidligere har skrevet noget om hvordan alderen påvirker os, både fysisk og mentalt. Gamle mænd bliver gnavne og gamle kvinder bliver skrappe.

Om jeg er blevet gnaven ved jeg ikke, men jeg har da på det seneste noteret mig, at andres adfærd på den ene eller anden måde påvirker mig.

For at holde min ryg bare nogenlunde på plads bruger jeg en del tid hver dag i træningslokalet og der findes jo mange typer af menneskeheden.

De spænder fra typen der indtil for nylig tilsyneladende kun har dyrket Rittersport og Sidespring som eneste motion og over til den helt super dedikerede type, der drøner rundt fra apparat til apparat.  Sidstnævnte kan man næsten altid vide hvor befinder sig, for al aktivitet bliver akkompangeret af højlyde stønnen og grynten.

Faktisk så højlydt, at enhver andengangs fødende kvinde med respekt for sig selv, får lyst til at prikke vedkommende på skulderen og sige; ” – slap nu af. Så slemt er det sgu heller ikke.”

En anden type jeg har bemærket og som tilsyneladende er uafhængig af alder (jo – jeg troede først kun der var teenagere), er dem, hvis sportstaske og anden form for påklædning tilsyneladende er eksploderet da det blev sat på bænken. Og åbenbart på en så smart måde, at  det slet ikke gået op for personen, at han nu optager lige så meget plads som fire andre tilsammen.  Lykkelig uvidende om forholdet drysser han gerne rundt i sine egne tanker.
(Jeg har en lille privat teori om, at det sikkert er den samme type det næsten altid lykkes for, at parkere bilen med mindst eet hjul inde i båsen ved siden af.)

Og skulle en enkelt af os andre lade en bemærkning falde, så ser han gerne helt uforstående og uskyldig ud.
Rent faktisk har han næsten det samme udtryk i ansigtet, som når vores katte med store uskyldige øjne, kikker på os efter de har leget roulette med wc rullen og efterladt den som konfetti ud over sig selv og hele badeværelset og siger; “- Hvem mig ??? Aner ikke hvad du hentyder til. Det må helt bestemt være en hund der har rodet alt dette her frem på mystisk vis.”

Der er dog en personlighed hvor det altid er den ældre, – meget ældre,  aldersgruppe der er over-repræsenteret.
Du og jeg kan sikkert blive enige om, at når den lille dreng på 2 år render rundt på stranden i stumpet trøje og bar rumpe, – ja så er det sådan set meget sødt.
MEN ! – halvfjerds år senere……Nej … STOP… AV mine øjne svider….

Gamle mænd der efter badet kun tager undertrøje på – og dernæst tøffer rundt i omklædningsrummet, med en blottet bagdel, der har flere kløfter, bevoksning og hængepartier end der findes i selveste Grand Caynon burde blive svirpet med et vådt håndklæde og forment adgang til faciliteterne.

Jeg ved godt at der ikke er en skrevet regel om det, men det hører vel under begrebet “Takt og tone”.  – Hvilket det i øvrigt er ret fjollet  at kalde,  for det jo har intet med musik at gøre. Men det spiller altså bare ikke !

3 tanker om “Fitnesspersonligheder”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.